naslovnaVijesti
Aktuelno

„Alumina“: ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLACA U DJEČIJEM VRTIĆU „NEVEN“

Bezbrižnu igru u Dječijem vrtiću” Neven”, u kompaniji „Alumina“,  grupa mališana od jeseni će zamijeniti školskim klupama, đačkim torbama, sveskama i bukvarima.

Od prvog puzanja pa do polaska u prvi razred, ovi mališani učili su uz svoje vaspitačice prve korake, slova, brojeve, pjesmice, ali najvažnije što će ponijeti kao uspomenu na dane provedene u vrtiću je kako stvarati prava prijateljstva.

Iako im ovaj rastanak teško pada, završetak svojih zajedničkih dana obilježili su priredbom, kojoj je, pored njihovih roditelja, prisustvovao i predsjednik Upravnog odbora kompanije „Alumina“ Zoran Stevanović. 

Na platou velikog dvorišta Dječijeg vrtića „Neven“ mališani su, zajedno sa svojim vaspitačicama, pokazali maštovitost i kreativnost poručujući da će život i boravak u obdaništu dugo pamtiti.

Rukovodilac Dječijeg vrtića „Neven“ Andrijana Gordeljević kaže da je 43 –je djece učestvovalo u završnoj priredbi, a da će njih 13-oro i sljedeće godine nastaviti boravak u ovom vrtiću.

-Svako od njih je bio poseban sa svojom ličnošću, razmišljanjem i ponašanjem. Pamtićemo ih po njihovim nastupima u predstavama, pjesmama, plesu i po njihovoj radosti. Ponekad su bili nestašni, ponekad ozbiljni,  ali uvijek otvorena srca i veliki prijatelji. Našim dragim predškolcima i budućim prvačićima  želimo srećno odrastanje, sa nadom da smo i mi kao njihovi vaspitači učestvovali u izgradnji temeljnih moralnih vrijednosti i da će ih nastaviti živjeti kao što su živjeli u vrtiću – rekla je Gordeljević,  koja je budućim predškolcima poželjela puno uspjeha u školi i da nikada ne zaborave vrijeme provedeno u vrtiću, posebno svoje drugare, vaspitače i drugo osoblje vrtića. 

-Oni su naša simpatična, pametna i vesela družina koja će nam uvijek ostati u sjećanju – poručila je Andrijana Gordeljević.

(Alumina info)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button