Regija BiračVijesti
Aktuelno

SŠC “Milutin Milanković” u Milićima, planira da upiše 80 učenika

U SŠC “Milutin Milankovć” u Milićima u toku je upis učenika u prvi razred a plan je da u škoskoj 2023/24. godini upišu 80 učenika – kaže direktorica milićkog SŠC-a Bojana Durmić Simić.

„Ove godine, planiramo da upišemo četiri odjeljenja : gimnazija opšti smjer, tehničar informacionih tehnologija, poslovno-informatički tehničar i električar-elektroinstalater, odnosno 80 učenika. Što se tiče pogodnosti, ove godine imamo besplatan prevoz za sve učenike zahvaljujući lokalnoj zajednici koja će izdvojiti 60% i mr Rajko Dukić 40% iznosa mjesečne karte. Takođe, za deficitarno zanimanje, obezbijeđena je i stipendija u iznosu od 100 KM. Uz podršku opštine, škola učenicima besplatno obezbjeđuje udžbenike, nagradne ekskurzije, izlete i druge pogodnosti“ – kaže direktorica Bojana Durmić Simić i dodaje da je prvi upisni rok od 19. juna do 30. juna a julski od 03. do 14. jula. Dokumentacija se prima svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 časova.

Prilikom upisa, potrebno je priložiti izvod iz matične knjige rođenih, originalno svejdočanstvo o završenoj osnovnoj školi te Vukovu diplomu, ako učenik posjeduje ili druge diplome sa takmičenja. Prijava za upis popunjava se u školi a detaljnije informacije o upisu objavljene su na web stranici škole www.sscmmilutin-milici.com ili na FB stranici škole.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button