ističemonaslovnaRegija Birač

Održan “Turnir u šahu” za penzionere

Udruženje penzionera Milići organizovalo je juče “Turnir u šahu” za svoje članove a prva tri mjesta osvojili su Cvijetin Vasiljević, Vojin Maksimović  i Miloš Ivanović – potvrdio je Vojin Maksimović jedan od organizatora i učesnik turnira.

“Sva trojica smo imali po 7,5 bodova i obezbijedili smo učešće na 22-om šahovskom Prvenstu Republike Srpske za penzionere, koje će biti održano u septembru” – kaže Maksimović. Za prva tri mjesta novčana nagrada je iznosila po 83 KM a za četvrto mjesto 40 KM.

Turnir u šahu organizovan je u okviru manifestacije „Julsko-avgustovski dani kulture i sporta Milći 2023 a učestvovalo je 10 penzionera.

Naredni šahovski turnir, koji organizuje Udruženje penzionera Milići je “Drinski kup”. Na turniru će učestvovati udruženja penzionera Srednjeg Podrinja i Birča, odnosno iz Loznice, Banje Koviljače, Malog Zvornika, Ljubovije,Bajine Bašte, Zvornika, Vlasenice, Bratunca, Srebrenice, Šekovića i Milića. “Šahovski turnir “Drinski kup” biće održan 28. jula sa početkom u 10:00 časova.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button