ističemonaslovnaRegija Birač

Milićka škola dobila prvu pametnu tablu od opštine Stara Pazova

Milićka škola “Aleksa Jakšić” dobila je prvu pametnu tablu!

Pametna tabla je poklon opštine Stara Pazova sa kojom je opština Milići potpisala sporazum o bratimljenju a načelnik opštine Milići Marko Savić, zajedno sa predsjednikom SO Predragom Sušićem i sekretarom SO Mirkom Savićem, predao je ovaj poklon školi na korištenje.

milićka - škola dobila pametnu tablu

“Danas je veliko zadovoljstvo što imamo priku da našoj školi uručimo poklon od bratske opštine Stara Pazova. Inicijativa za ovim učilom došla je od direktora škole Madžarevića a Mirko Savić i Predarg Sušić su radili na tome da se to i realizuje . Nadam se da je ovo samo početak priče kada je riječ o informatičkoj opremljenosti škole sve u svrhu stvaranja boljih uslova za djecu i nastavni kadar, jer ulaganje u djecu je najbolja investicija za budućnost” – ističe načelnik Savić.

milićka - škola dobila pametnu tablu

Mirko Savić sekretar SO Milići vjeruje da će ovaj, veoma vrijedan poklon đacoma i nastavnicima olakšati rad a nastavu učiniti savremenijom.

“Nakon što nam je direkor Madžarević rekao da bi bilo dobro da milićka škola ima pametnu tablu, mi smo stupili u kontakt sa našom prijateljskom Organizacijom rezervnih vojnih starešina iz Nove Pazove, dalje smo išli preko naše pobratimske opštine Stara Pazova i oni su evo sad kad su dolazili na manifestaciju “Jagnjijada” donijeli taj poklon” – kaže Savić.

milićka - direktor Madžarević

Direktor OŠ “Aleksa Jakšić” Milići Radomir Madžarević, zahvalio je bratskoj opštini Stara Pazova na ovom poklonu.

“Prvenstveno da se zahvalim načelniku opštine Milići i njegovim saradnicima što su učinili sve, da škola dobije jedan ovakav poklon. Hvala predsjedniku opštine Stara Pazova Đorđu Radinoviću i gospodinu Zdenku Gašiću. Mi ćemo ovu pametnu tablu postaviti u kabinet geografije. Cilj nam je da afirmišemo ovaj predmet jer imamo odlične rezultate u poslednje dvije godine i trebamo to ovoj djeci da vratimo. Naravno,ova pametna tabla će koristiti svim učenicima i nastavnicima a do kraja polugodišta ćemo organizovati obuku za naše zaposlene kako bi što prije počeli da koristimo pametnu tablu” – kaže Madžarević.

milićka - nastavnik Vujadinovic

Nastavnik infomatike u OŠ “Aleksa Jakšić” u Milićima Rajko Vujadinović kaže da će ovo, savremeno učilo puno značiti u nastavi.

“Ovo je jedan predivan poklon za napredak u nastavi. Moram da pohvalim našeg direktora koji konstantno radi na unapređenju nastave kroz stvaranje boljih uslova za  rad u školi. Tabla ide u kabinet geografije ali vjerujemo da ćemo u narednom periodu imati još pametnih tabli u školi“ – kaže nastavnik Vujadinović.

Vrijednost pametne table sa projektorom je 2500 eura a ovo nije prvi poklon od opštine Stara Pazova OŠ „Aleksa Jakšić“ u Milićima.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button