top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 153 gostiju i 1 član na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas347
mod_vvisit_counterJuče381
mod_vvisit_counterOve sedmice728
mod_vvisit_counterProšla sedmica5084
mod_vvisit_counterOvaj mjesec12302
mod_vvisit_counterProšli mjesec21772
mod_vvisit_counterUkupno938670
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Inspekcija radi na smanjenju nelegalnog prevoza putnika PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 17 jul 2017 10:35

altVlasenica - Opština Vlasenica intenzivno radi na smanjenju nelegalnog prevoza putnika. Podaci tržišne inspekcije govore da je oko 15 nelegalnih prevoznika prisutno na području opštine što je duplo više od onih koji legalno obavljaju taj posao. Slaviša Paunić tržišni inspektor u opštini Vlasenica kaže da je prošle sedmice održan sastanak nadležnih institucija o ovom pitanju i da je dogovoren nastavak saradnje sa Policijskom stanicom Vlasenica i Republičkom saobraćajnom inspekcijom kako bi se ova oblast uredila.

"Na snagu je stupio Zakon o prevozu u drumskom saobraćaju, kojim su predviđene rigorozne kazne za  ove prevoznike. Ovim putem upućujem apel stanovništvu da ne koristi usluge prevoznika koji nemaju vidno istaknutu tablu "TAXI" jer izlažu sebe raznim neprijatnostima, od toga da ukoliko dođe do nezgode nisu osigurani u takvom vozilu i ne mogu ostvariti svoja prava do toga da mogu biti svjedoci na sudu u prekršajnom postupku" - kaže Paunić i dodaje da taksisti koji nisu registrovani naplaćuju svoje usluge po cijeni po kojoj usluge obavljaju i registrovani prevoznici. Paunić napominje da je akcija suzbijanja nelegalnog prevoza putnika u proteklih mjesec dana već dala rezultate, jer je jedan prevoznik registrovao svoju djelatnost a druga dva ne prevoze više putnike.

Iz opštine Vlasenica upućuju I poziv građanima da svaki vid nelegalnog taksi prevoza prijave na broj telefona: 056/490-068.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom