top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 8 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas119
mod_vvisit_counterJuče275
mod_vvisit_counterOve sedmice1982
mod_vvisit_counterProšla sedmica2554
mod_vvisit_counterOvaj mjesec4772
mod_vvisit_counterProšli mjesec10840
mod_vvisit_counterUkupno1059423
Baner
Baner
Baner

Objavljen konkurs za projekat "Socijalizacija djece u RS" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 06 februar 2018 06:37

alt
alt

alt
Javni fond za dječiju zaštitu Republike Srpske objavio je konkurs za učešće u projektu "Socijalizacija djece Republike Srpske" u okviru kojeg će od 20. maja do 21. septembra na crnogorskom primorju boraviti djeca u 14 smjena.Obrasci za prijavu dostupni su u mjesno nadležnim centrima za socijalni rad/službama socijalne i dječije zaštite, kao i na internet stranici Fonda. Konkurs za odabir učesnika u projektu - djece, vaspitača i stručnog osoblja - objavljen je u dnevnom listu "Glas Srpske". Dokumentacija se može dostaviti zaključno sa 5. martom. 

Djeca će i ove godine biti smještena u Omladinskom hostelu "Užice" u Bečićima. Prva smjena trajaće osam dana, a preostalih 13 po deset, saopšteno je iz Javnog fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske. 

Projektom "Socijalizacije djece Republike Srpske", koji se realizuje od 2002. godine, do sada je obuhvaćeno više od 23.000 djece iz svih opština u Srpskoj. 

Riječ je, prije svega, o djeci iz socijalno ugroženih porodica-korisnicima prava iz socijalne i dječije zaštite, djeci iz višečlanih porodica, iz boračkih porodica, djeci sa posebnim potrebama i hroničnim zdravstvenim smetnjama, ali i posebno nadarenoj djeci, te talentovanim sportistima. 

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom