top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 24 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas429
mod_vvisit_counterJuče462
mod_vvisit_counterOve sedmice1307
mod_vvisit_counterProšla sedmica3333
mod_vvisit_counterOvaj mjesec11713
mod_vvisit_counterProšli mjesec12250
mod_vvisit_counterUkupno1099720
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Završen konkurs za učešće u projektu "Socijalizacija djece Republike Srpske" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 15 mart 2018 12:20

altVlasenica - Konkurs za učešće u projektu "Socijalizacija djece Republike Srpske" završen je 12. marta a u vlaseničkom Centru za socijalni rad podneseno je 14 zahtjeva – kaže samostalni stručni saradnik za pitanja dječije zašite Latinka Savić. "Regionalna komisija će zasjedati 22. marta na Palama i tad će biti određeno, koji broj djece iz svake opštine će moći da boravi na moru“ – kaže Savićeva.

U milićkom Centru za socijalni rad nakon produženog roka, zaprimljeno je 11 zahtjeva, na prvobitnih 21 – potvrđuje direktor Centra za socijalni rad u Milićima Vladan Trivković. "Nakon produženog roka, imamo spisak od 11 djece i to : petoro iz Udruženja 4+, 4 su djeca, članova UG "Jednakost" i 2 iz kategorije boračke populacije. Prijavila su se i dva vaspitača i početkom sledeće sedmice održaćemo sastanak naše Komisije gdje ćemo razmatrati zahtjeve, kojih, sada ukupno ima 32“ – kaže Trivković.

Projekat "Socijalizacija djece Republike Srpske" realizuje  Javni fond za dječiju zaštitu RS a djeca će od 20. maja do 21. septembra na crnogorskom primorju boraviti u 14 smjena. I ove godine smještaj je organizovan u Omladinskom hostelu "Užice" u Bečićima.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom