top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 51 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas411
mod_vvisit_counterJuče462
mod_vvisit_counterOve sedmice1289
mod_vvisit_counterProšla sedmica3333
mod_vvisit_counterOvaj mjesec11695
mod_vvisit_counterProšli mjesec12250
mod_vvisit_counterUkupno1099702
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Uvojen prednacrt Akcionog plana za prevenciju nasilja 2018-2022. godina PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 23 jul 2018 12:19

altVlasenica - Prednacrt Akcionog plana za prevenciju i suzbijanje nasilja prema ženama i nasilja u porodici za period 2018-2022. usvojen je jednoglasno na 16-oj redovnoj sjednici SO-e Vlasenica. Dokument je nastao kao razultat projekta "Međunarondi standardi za zaštitu preživjelih nasilja u porodici i nasilja prema ženama", koji, u saradnji sa opštinom Vlasenica, realizuje Fondacija "Lara" iz Bijeljine u partnerstvu sa Fondacijom "Udružene žene Banjaluka" – kaže Milka Stević iz Fondacije "Lara".

Na sjednici je razriješen dužnosti načelnik odjeljenja za privredu, društvene djleatnosti i inspekcijske poslove Mirza Saračević, koji je podnio neopozivu ostavku na ovu funkciju iz ličnih razloga a za VD ovog odjeljenja imenovana je Jelena Šehovac.

Na sjednici su usvojeni izvještaj o radu predškolske ustanove „Prvi koraci“ Vlasenica , šestomjesečni izvještaj o radu Policijske stanice Vlasenica, te infromacije o radu opštinskih boračkih organizacija i privrednih subjekata a razmatrana je i informacija o snabdjevanju električnom energijom opštine Vlasenica za period od 01.01. до 30.06.2018. godine kao i Odluka o kriterijumima za ostvarivanje prava na subvencionisanje zakupnine za stan.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom