top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 33 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas893
mod_vvisit_counterJuče472
mod_vvisit_counterOve sedmice2958
mod_vvisit_counterProšla sedmica3612
mod_vvisit_counterOvaj mjesec13169
mod_vvisit_counterProšli mjesec17048
mod_vvisit_counterUkupno1263010
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Festival dramskog stvaralaštva u Vlasenici od 14. do 17.novembra PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 25 oktobar 2019 18:56

altVlasenica - U periodu od 14. do 17. novembra, publika u Vlasenici imaće priliku da pogleda predstave , koje će izvesti glumci nekoliko pozorišta iz Republike Srpske i FBiH. Predstave će biti upriličene u Srednjoškolskom centru ‘Milorad Vlačić’, a u okviru manifestacije ‘Festival dramskog stvaralaštva Vlasenica 2019’.

“Nastavljajući tradiciju vannastavnih aktivnosti koje su usmjerene na razvoj društvenih interesovanja učenika, u saradnji sa Internacionalnom organizacijom za migracije, Centar po drugi put organizuje Festival dramskog stvaralaštva. U okviru programa, u periodu od 14. do 17. novembra, publika će imati priliku da uživa u sedam izvedbi. Tokom festivalskih dana nastupiće pozorišta iz Trebinja, Foče, Višegrada, Mostara, Кaknja, Zavidovića i Vlasenice”, – piše u saopštenju za medije, koje smo dobili iz Srednjoškolskog centra ‘Milorad Vlačić’ Vlasenica.

U saopštenju se dodaje da pored promocije i afirmacije kulturnih sadržaja realizovanih od strane mladih i njihovih nastavnika, Festival ima za cilj umrežavanje različitih pozorišnih trupa iz cijele zemlje kao i podsticanje i jačanje kritičkog mišljenja kod učenika.

Stručni žiri će pratiti četvorodnevni festival, te će prilikom zatvaranja biti uručena priznanja za najuspješnije.

Projekat je finansijski podržan kroz BHRI (Bosnia and Hercegovina Resilence Initiative) program kojeg implementira IOM uz finansijsku podršku USAID-a. Podršku projektu pruža Kulturna scena Male stvari Trebinje.

Poslednje ažurirano petak, 15 novembar 2019 10:52
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom