top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 29 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas370
mod_vvisit_counterJuče713
mod_vvisit_counterOve sedmice2389
mod_vvisit_counterProšla sedmica4936
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5290
mod_vvisit_counterProšli mjesec21323
mod_vvisit_counterUkupno1380730
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Zvornik : Usvojen rebalans budžeta u iznosu 25 761 000 KM PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 20 novembar 2019 10:55

altZvornik - Skupština grada Zvornik jednoglasno je usvojila rebalans ovogodišnjeg gradskog budžeta od 25 761 000 KM. Načelnik Gradskog odjeljena za finansije Srđan Despić napomenuo je da su u prijedlog odluke o usvajanju rebalansa budžeta uvrštene preporuke Ministarstva finansija i izrazio očekivanje da će do kraja godine izvršenje budžetskih prihoda biti u skladu sa planom.

Rebalansom budžeta za 2019. godinu ukupna budžetska sredstva, primici i neiskorištena sredstva po osnovu kredita i obveznica veća su za 767.800 KM od plana. Zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović rekao je da je u rebalansu budžeta došlo do određenih promjena u strukturi na rashodovnoj strani u odnosu na nacrt budžeta. Govoreći o kapitalnim projektima, zamjenik gradonačelnika je istakao da su za sve projekte koji su započeti sredstva obezbijeđena, te da će neki do kraja građevinske sezone biti završeni, a neki nastavljeni u idućoj godini. 


Ivanović kaže da su u toku radovi na regulaciju korita rijeke Sapne, u saradnji sa preduzećem "Vode Srpske", te da će biti obezbijeđena sredstva za regulaciju korita rijeke Hoče u narednoj godini. On je dodao da se radi idejno rješenje za izgradnju garaže sa oko 300 parking mjesta kod Sokolskog doma, te da se nastoji obezbijediti lokacija za izgradnju parking garaže kod Opšte bolnice. 

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom