top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 7 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas342
mod_vvisit_counterJuče531
mod_vvisit_counterOve sedmice1952
mod_vvisit_counterProšla sedmica4791
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14742
mod_vvisit_counterProšli mjesec20646
mod_vvisit_counterUkupno1431424
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Završena sanacija podova u svim učionicama, prvačići dobili učionice u objektu škole PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 12 februar 2020 11:51

altVlasenica - Sanacija podova u svih 27 učionica u centralnoj OŠ "Vuk Karadžić" u Vlasenici je završena a đaci prvaci su konačno dobili učionice u objektu škole. Direktorica vlaseničke osnovne škole Danka Milić Kezunović kaže da su opremljene dvije učionice sa pratećim dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom i dodaje da je za prvačiće nastava prethodnih godina bila organizovana u predškolskoj ustanovi "Prvi koraci" u Vlasenici.

"Imamo 67 prvačiča u centralnoj školi , oni su do sada nastavu pohađali u vrtiću i nisu se osjećali kao naši đaci. Opremanjem ovih učionica, oni su sada sa nama pod istim krovom, i to će umnogome olakšati rad" - kaže Milić-Kezunović.

alt alt 

Sanacija učionica u vlaseničkoj osnovnoj školi koštala je 120 000 KM a sredstva su obezbijeđena od Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Srpske, te opštine Vlasenica napominje načelnik opštine Miroslav Kraljević i najavljuje nova ulaganja. "Planiramo da zamijenimo školski namještaj - stolove, stolice, koji nije mijenjan sigurno 50 godina. Ja  sam već razgovarao sa nadaležnim institucijama o tome, trebaće nam puno novca jer ovo je velika škola. Takođe na proljeće bi trebalo uraditi i drenažu" - kaže Kraljević.

Zgrada Osnovne škole u Vlasenici izgrađena je 1964. a nastavu u školskoj 2019/2020 pohađa 690 učenika od prvog do devetog razreda.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom