top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 20 gostiju i 1 član na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas257
mod_vvisit_counterJuče531
mod_vvisit_counterOve sedmice1867
mod_vvisit_counterProšla sedmica4791
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14657
mod_vvisit_counterProšli mjesec20646
mod_vvisit_counterUkupno1431339
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Srednjoškolci obilježili Sv.Trifuna i Sv.Valentina PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 14 februar 2020 12:45

altMilići - Savjet učenika SŠC “Milutin Milanković” u MIlićima danas je oblilježio Dan zaljubljenih i Dan vinogradara - 14.februar. Predsjednica savjeta učenika Anastasija Milinković kaže da su u programu obilježavanja učestvovali članovi literarno-recitatorske i dramske sekcije, učenici četvrte godine ekonomske škole i školski bend.

Članovi literarno-recitatorske sekcije govorili su stihove koji o ljubavi, a dramska sekcija izvela je skeč po tekstu učenice Ljubinke Vukašinović.

Kao i na prethodnim školskim manifestacijama, tako su i danas, učenici četvrte godine ekonomske škole upriličili izložbu radova, koje su, na časovima praktične nastave "pretočili" u različite predmete u znaku ljubavi.

Direktorica milićkog srednjoškolskog centra Vesna Bogičević kaže da današnja i druge manifestacije imaju za cilj da podstaknu ljubav, poštovanje, zajedništvo i kreativnost kod učenika.

Priredba posvećena Svetom Trifunu - zaštitniku vinogradara i Svetom Valentinu - danu zaljubljenih u SŠC u Milićima je završena kolom ljubavi i prijateljstva.

alt

Poslednje ažurirano petak, 14 februar 2020 12:50
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom