top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 20 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas106
mod_vvisit_counterJuče767
mod_vvisit_counterOve sedmice1585
mod_vvisit_counterProšla sedmica5088
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10466
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1623720
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Za treće dijete besplatan boravak u vrtiću, za drugo cijena niža za 20% PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 30 april 2021 09:18

altMilići - Ukoliko je troje i više djece iz iste porodice upisano u vrtić u opštini Milići, treće i svako sledeće dijete iz iste porodice imaće besplatan boravak u obdaništu a za drugo dijete iz iste porodice cijena je umanjenja za 20%. Šef Odsjeka za privredu i društvene djelatnosti u opštini Milići, Milka Todorović kaže da su pomenute povlastice donesene na osnovu odlluke o izmjenama i dopunama odluke o ekonomskoj cijeni boravka u PU "Poletarac" Milići.


"Trenutno tri porodice čija djeca su upisana u obdanište, oslobođene su plaćanja a od septembra očekujemo još jedno dijete, tako da su procjene da na jesen besplatan boravak ostvari najmanje 4 djece" - kaže Todorovićeva.

Cijena cjelodnevnog (devetočasovnog) boravka u PU "Poletarac" u Milićima iznosi 110 KM, poludnevni (petočasovni, doručak i ručak) je 80 KM dok je za igraonički program (tročasovni, doručak) potrebno izdvojiti 50 KM.

Odluka o izmjenama i dopunama odluke o ekonomskoj cijeni usluga u PU "Poletarac" u Milićima, usvojena je jednoglasno na III redovnoj sjednici Skupštine opštine Milići a njena primjena počinje od 01.juna 2021.Poslednje ažurirano petak, 30 april 2021 12:28
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom