top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 10 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas38
mod_vvisit_counterJuče430
mod_vvisit_counterOve sedmice468
mod_vvisit_counterProšla sedmica3508
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14275
mod_vvisit_counterProšli mjesec14502
mod_vvisit_counterUkupno1723247
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Uskoro uspostavljanje uslužnog centra elektrodistribucije u Milićima PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 13 septembar 2021 10:53

altMilići - Uspostavljanje uslužnog centra u poslovnici eletrodistribucije u Milićima te rješavanje problema snabdjevenosti električnom energijom na području opštine Milići - neki su od zaključaka današnjeg sastanka načelnika opštine Milići Marka Savića i direktora ZEDP "Elektro-Bijeljina" Marka Mihajlovića.

"Mi smo svjesni da ima određenih problema i nedostataka. Ono što ćemo vrlo brzo raditi jeste formiranje uslužnog centra koji podrazumijeva da će jedan radnik iz Elektrobijeljne biti na usluzi građanima i jedan radnik iz snabdjevanja, što će dodatno olakšati građanima Milića, koji onda neće morati ići u Vlasenicu da završavaju svoje obaveze. Takođe, radićemo rasjecanje rastinja, obezbijedićemo jedno vozilo/kamion, koji je neophodan i za Miliće i za Vlasenicu a krajnji cilj je što bolja usluga svim građanima" - kaže Mihajlović.

altNačelnik opštine Milići Marko Savić kaže da je osim formiranja uslužnog centra i rasjecanja rastinja na trasi dalekovoda, na sastanku bilo riječi i o rekonstrukciji određenih dalekovoda, sve u cilju poboljšanja elektrosnabdjevanja. "Dogovorili smo određene korake vezane za rekonstrukciju 35kV dalekovoda, konkretno Kamenica-Nova Kasaba, Nova Kasaba-Milići i Vlasenica-Milići i već su pokrenute tenderske procedure. Bilo je riječi i o aktiviranju 35kV dalekovoda Skelani-Gunjaci i smatram da će realizacijom ovih projekata snabdjevanje biti poboljšano" - kaže načelnik Savić.

altSastanku su prisustvovali v.d. Izvršnog direktora za terenske operacije Gordana Trampić, vođa tima TJ Vlasenica/poslovnica Milići Gordan Savić, zamjenik načelnika opštine Milići Danijel Kukić, predsjednik Skupštine opštine Milići Predrag Sušić, načelnik Odjeljenja za finansije, privredu i društvene djelatnosti Mladen Vidović, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju Slaviša Stanković i Šef Odsjeka za zajedničke poslove Branislav Novaković.


Poslednje ažurirano ponedeljak, 13 septembar 2021 10:55
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom