top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 20 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas34
mod_vvisit_counterJuče430
mod_vvisit_counterOve sedmice464
mod_vvisit_counterProšla sedmica3508
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14271
mod_vvisit_counterProšli mjesec14502
mod_vvisit_counterUkupno1723243
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Centar za socijalni rad i OO CK pomogli socijalnim kategorijama PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 15 oktobar 2021 11:56

altMilići - JU Centar za socijalni rad Milići u saradnji sa OO Crvenog krata u prethodnom periodu je realizovao sledeće aktivnosti :

1. Podjela donacije korisnicima prava iz socijalne zaštite u vidu nove garderobe i obuće, prvenstveno obraćajući pažnju na djecu i porodice kojima je pomoć u odjeći i obući  bila najpotrebnija. Do sada je donacija podijeljena za 10 porodica. U narednom periodu preostali dio donacije, Centar će podijeliti drugim korisnicima prava iz socijalnih kategorija terenskim obilaskom.

2. Kroz projekat "Hitni apel: kretanje stanovništva" finansiran od strane IFRC, sredstva koja je obezbijedio Crveni krst RS, za 16 domaćinstava, korisnika prava iz socijalne zaštite koji se nalaze u teškoj socijalnoj, materijalnoj i zdravstvenoj situaciji, isplaćena je novčana pomoć u iznosu od po 150 KM po domaćinstvu.

3. Izvršena je podjela paketa prehrambenih proizvoda, ukupno 17 paketa, socijalno ugroženim porodicama i licima korisnicima usluga JU Centar za socijalni rad - saopšteno je iz ove ustanove.

Poslednje ažurirano petak, 15 oktobar 2021 12:07
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom