naslovnaRegija BiračVijesti
Aktuelno

AD “Komunalno” Milići u 2022.godini poslovalo pozitivno

AD “Komunalno” Milići je u prošloj godini poslovalo pozitivno sa iskazanom bruto dobiti od oko 5000 KM. Direktor AD “Komunalno” Milići Zoran Stjepanović kaže da je stepen naplate potraživanja u prošloj godini bio 73.21% što je povećanje u odnosu na 2021-godinu.

„Pored svih ovih povećanja troškova, uspjeli smo dodatnim radovima da ipak obezbijedimo pozitivno poslovanje i u 2022.godini. Imali smo prihod od oko 993 000 KM a dobit je oko 5000 KM“ – kaže Stjepanović i dodaje da je  zadovoljan naplatom potraživanja u prošloj godini.

„Naplata se popravila. U 2022.godini smo od domaćinstava naplatili više nego što smo fakturisali jer imamo dosta potpisanih reprograma zbog dugovanja iz prethodnih godina. Dogovaramo i sa pravnim licima, malo teže ide ali ja sam zadovoljan i nadam se da ćemo u ovoj godini stanje sa naplatom još popraviti“ – navodi Stjepanović.

Izvještaj o radu i poslovanju AD “Komunalno” Milići razmarali su i većinom glasova usvojili odbornici SO Milići na šesnaestoj redovnoj sjednici SO.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button