ističemoRegija BiračVijesti

“DIV Trades Birač” raspisao konkurs za prijem radnika

Društvo sa ograničenom odgovornošću „DIV Trades Birač“ Milići, raspisalo je konkurs za prijem 43 radnika a rok za prijavu je 24.juli ove godine.

Najviše radnika, 27 i to žena, potrebno je na poziciji izrađivač tekstilne ambalaže u šivari. Osam (8) radnika, takođe žena, potrebno je za kontrolu kvaliteta i pakovanja. Konkursom se potražuju i dva rukovaoca mašina za krojenje i štancanje te po jedan radnik na pozicijama : mehaničar, smjenovođa, rukovaoc prese, manipulant u šivari, magacioner-viljuškarista i higijeničar.Uslovi koje kandidati treba da ispune, da su stariji od 18 godina, da se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS, da imaju SSS, NK ili KV – poželjno tekstilnog smjera ali nije neophodno, sa ili bez iskustva. Prednost prilikom zapošljavanja imaće osobe sa područja opštine Milići – navedeno je u konkursu.

Zainteresovane osobe, prijave mogu popuniti u prostorijama Zavoda za zapošljavanje u Milićima (Biro) ili prijavu poslati putem pošte na adresu : d.o.o. „DIV Trades Birač“, Podgora 7a, 75 446  Milići.

Konkurs ostaje otvoren 20 dana od dana objavljivanja, odnosno do 24.jula.

„DIV Trades Birač“ Milići je proizvodni pogon preduzeća „DIV TRADES” iz Bačke Pakanke, Republika Srbija. Sa proizvodnjom od 2 miliona džambo vreća godišnje, najveći je proizvođač džambo vreća u Srbiji koje služe za skladištenje i prenošenje rasutih materijala. Izvoz, oko 70 odsto proizvodnje, zastupljen je u EU i Rusiji a glavni kupac u Republici Srpskoj je “Alumina” Zvornik.

Zvanična predaja ključeva, vlasniku firme Zoranu Kneževiću, obavljena je na Dan opštine Milići, 31.marta u prisustvu premijera RS Radovana Viškovića i predsjednika Pokrajinske Vlade Vojvodine Igora Mirovića.

Načelnik opštine Milići Marko Savić, tada je izjavio da je “DIV TRADES” četvrti i najveći investitor na području opštine Milići, koji otvara proizvodni pogon.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button