Regija Birač

Forum žena organizovao radionicu za mlade

Forum žena Bratunac održao je u Zvorniku 07. avgusta radionica za mlade na temu “ Mentalno zdravlje mladih,samopoštovanje,granice i potrebe”. “Radionici je prisustvovalo 10  učesnika/ca koji su kroz diskusiju  izrazili svoje mišljenje o izazovima i problemima sa kojima se susreću u procesu odrastanja.Poseban akcenat je stavljen da samoizolaciju mladih ,nedostatak empatije i bolesti zavisnosti ,kao rizične faktore koji utiču nanjihovo ponašanje,izgradnju samopoštovanja ,definisanje njihovih potreba i granica. Radionicu je vodio aktivista Omladinske organizacije “ Zvornički omladinski klub” Stefan Ćirković” – navodi se u saopštenju za medije koje je Forum žena Bratunac dostavio.

Fourm

“Društvo i porodica u značajnoj mjeri utiču na mentalni razvoj mladih ,pa je neophodno kontinuirano raditi sa mladima u riziku kako bi se na vrijeme mogle spriječiti posledice  loših navika .” – kaže M.O.

Radionica  je realizovana kroz projekat “ Mladi lideri u zajednici regije Birač  2 “ koji implementira Udruženje “Forum žena “ Bratunac zahvaljujući  Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI) projektu kojeg implementira IOM, a finansira Austrijska razvojna saradnja.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button