ističemonaslovnaRegija Birač

Supernova nagradna igra za početak školske godine

Supernova je za početak školske godine pripremila poklon igru!

“Uzbudljivo vrijeme kada se naši školarci spremaju za povratak u klupe je pred nama, a tim povodom Supernova i Radio Magic te pozivaju da se pridružiš našoj poklon igri i osvojiš fantastičnu nagradu – tablet” – poručuje Supernova!

Da bi učestvovao/la u poklon igri potrebno je da:

▶  Lajkuješ ovu objavu

▶ Zapratiš zvaničnu Facebook stranicu našeg radija i Supernove BiH

▶ U komentaru napišeš razred ili godinu studija vašeg djeteta

???? Poklon igra traje dvije sedmice, a srećne dobitnike objavićemo na Facebook stranici našeg radija.

Srećno svima! 

Supernova je novi brend pod kojim posluju kablovski operateri Blicnet d.o.o. Banjaluka, Elta-Kabel d.o.o. Doboj i Telrad Net d.o.o. Bijeljina. Pod novim brendom korisnicima omogućavamo korištenje usluga sa novim tehnološkim mogućnostima i korisničkim pogodnostima.

Usmjereni smo na stalno unapređivanje kvaliteta telekomunikacijskih usluga uvođenjem savremenih tehničkih rješenja kako bi našim korisnicima obezbijedili najbolji mogući kvalitet usluga.

I u budućnosti želimo da ostanemo pouzdan operater koji svojim korisnicima isporučuje kvalitetne telekomunikacione usluge i rješenja uz maksimalno prihvatljive ponude.

Svi poslovni procesi i komunikacija sa korisnicima, partnerima i zaposlenima odvijaju se uz ustanovljene standarde rada i ponašanja koji podrazumijevaju uvažavanje i poštovanje kao i promociju društvenih vrijednosti.

Supernova mobilna aplikacija

Supernova aplikacija ti omogućava da gledaš Supernova digitalnu televiziju preko pametnog telefona ili tableta i uživo pratiš različite TV kanale vrhunske slike i zvuka!

Dodatno, na najgledanijim TV kanalima, možeš da koristiš napredne TV funkcionalnosti – da vratiš omiljenu seriju na početak emitovanja, da naknadno pogledaš utakmicu koju si propustio u redovnom terminu ili da jednostavno pauziraš neku emisiju i nastaviš da je gledaš kasnije. U videotekama za različite uzraste možeš da pogledaš odlične naslove kroz opciju video na zahtjev.

Za korištenje aplikacije ti je potreban korisnički nalog koji dobijaš prilikom otvaranja korisničkog ugovora za neki od paketa usluga sa Supernova digitalnom televizijom.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button