ističemonaslovnaRegija Birač

Tablet osvojila Dragana Žepinić – poklon Supernova

Dragana Žepinić koja je osvojila tablet u nagradnoj igri Supernova BiH i Radio Magic , danas je preuzela poklon!

Dragana je majka troje djece, od kojih su dva školarca, koji pohađaju prvi i šesti razred osnovne škole.

“Vidjela sam da je objavljena nagradna igra na stranici Radio Magic, ostavila sam komentar i eto izvučena sam. Tablet će djeci dobro doći, hvala radiju Magic i Supernovoj” – poručila je Dragana koja je danas preuzela svoj poklon u prostorijama radija Magic.

ČESTITAMO još jednom Dragani koja je osvojila tablet a svima koji su ostavili svoje komentare, hvala na učešću u nagradnoj igri.

tablet - srećni dobitnik

Supernova je novi brend pod kojim posluju kablovski operateri Blicnet d.o.o. Banjaluka, Elta-Kabel d.o.o. Doboj i Telrad Net d.o.o. Bijeljina. Pod novim brendom korisnicima omogućavamo korištenje usluga sa novim tehnološkim mogućnostima i korisničkim pogodnostima.

Usmjereni smo na stalno unapređivanje kvaliteta telekomunikacijskih usluga uvođenjem savremenih tehničkih rješenja kako bi našim korisnicima obezbijedili najbolji mogući kvalitet usluga.

I u budućnosti želimo da ostanemo pouzdan operater koji svojim korisnicima isporučuje kvalitetne telekomunikacione usluge i rješenja uz maksimalno prihvatljive ponude.

Svi poslovni procesi i komunikacija sa korisnicima, partnerima i zaposlenima odvijaju se uz ustanovljene standarde rada i ponašanja koji podrazumijevaju uvažavanje i poštovanje kao i promociju društvenih vrijednosti.

Supernova mobilna aplikacija

Supernova aplikacija ti omogućava da gledaš Supernova digitalnu televiziju preko pametnog telefona ili tableta i uživo pratiš različite TV kanale vrhunske slike i zvuka!

Dodatno, na najgledanijim TV kanalima, možeš da koristiš napredne TV funkcionalnosti – da vratiš omiljenu seriju na početak emitovanja, da naknadno pogledaš utakmicu koju si propustio u redovnom terminu ili da jednostavno pauziraš neku emisiju i nastaviš da je gledaš kasnije. U videotekama za različite uzraste možeš da pogledaš odlične naslove kroz opciju video na zahtjev.

Za korištenje aplikacije ti je potreban korisnički nalog koji dobijaš prilikom otvaranja korisničkog ugovora za neki od paketa usluga sa Supernova digitalnom televizijom.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button