ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Novi gradonačelnik Zvornika Lazar Filipović

Lazar Filipović, imenovan za gradonačelnika Zvornika dok je za njegovog zamenika izabran Lazar Ristanović.

Mali gradonačelnik je u svom obraćanju rekao: „ Drage kolege nalazimo se pred zajedničkim zadatkom, a s ciljem da obezbedimo našim mališanima dvorište za igru, u sklopu objekta našeg vrtića u B-blokovima“.

Gradonačelnik Bojan Ivanović predao je ključ grada novom kolegi i time je počela „Dečija nedelja“.

„Povodom dječije nedelje u posjeti su nam bili mališani dečijeg vrtića „Naša radost“ i simbolično smo im predali ključeve grada da njim upravljaju u narednih sedam. Naša obaveza jeste da njihove želje pretvorimo u stvarnost i stvorimo ambijent u kojem oni žele da odrastu“, rekao je Ivanović.

Izabrano je i ostalo rukovodstvo. Nađa Markotić nova je načelnica odeljenja za prostorno uređenje. O finansijama grada Zvornika i brigu o gradskoj kasi, u narednih sedam dana, vodiće Vanja Milić. Načelnik za javne nabavke je Kosta Stevanović dok će o zdravim navikama Zvorničana, šetnji i biciklima voditi računa Aleksa Korać, načelnik odeljenja za saobraćaj. Da sve bude kako treba pobrinuće se Damjan Lozanović, a Vukota Dostanić će u novoj gradaskoj vlasti  biće načelnik za boračko invalidsku zaštitu. O zelenim površinama i komunalnom radu brigu će voditi Mila Pejić.

Dečija nedelja u Zvorniku obeležava se pod motom”Drugarstvo čuvajmo, ljubav negujmo”.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button