BiHističemoRegija Birač

Pošte Srpske otvorile izdvojeni šalter na prelazu Bratoljub

U Bratuncu je 10. oktobra počeo sa radom izdvojeni šalter 75420 pošte Bratunac -saopšteno je iz Odsjeka za marketing i komunikacije Pošta Srpske.

pošte srpske - bratoljub

“Izdvojeni šalter se nalazi na graničnom prelazu “Bratoljub” između Bratunca i Ljubovije, koji je zajednička lokacija carinskih i policijskih organa BiH i Srbije, prvi takve vrste graničnog prelaza u regionu” – piše u saopštenju.

Radno vrijeme izdvojenog šaltera pošte 75420 Bratunac je:

Ponedjeljak – petak 08.00 – 15.00 časova

Subota 08.00 – 13.00 časova.

pošte srpske - bratoljub šalter

“Otvaranjem novog izdvojenog šaltera na graničnom prelazu u Bratuncu, Pošte Srpske žele svojim korisnicima obezbijediti još jednu lokaciju za obavljanje svakodnevnih potreba koje se odnose na platni promet, kao i slanje pošiljaka” – dodaje se u saopštenju.

Pošte Srpske a.d. Banja Luka su javni poštanski operater koji, u skladu sa odredbama Zakona i na osnovu licence izdate od strane Agencije, obezbjeđuje korisnicima, na cjelokupnom području Republike Srpske, dostupnost univerzalnih i drugih poštanskih usluga, pod istim uslovima i utvrđenim svjetskim standardima kvaliteta.
Primarnu djelatnost Pošta Srpske i najbitniji segment poslovanja čini pružanje univerzalnih poštanskih usluga, koje obuhvataju prijem, otpremu, prevoz, prispjeće i uručenje poštanskih pošiljaka u unutrašnjem i međunarodnom poštanskom saobraćaju.
Ispunjavajući jedan od osnovnih principa javne poštanske službe, princip dostupnosti, Pošte Srpske, svrstava u jedan savremen, tržišno orjentisan, poštanski sistem.
Rasprostranjenom mrežom poštanskih objekata, u najudaljenijim dijelovima Republike Srpske, kao i mogućnošću da putem poštonoša, i na kućnom pragu, korisnik izvrši svoje usluge, Pošte Srpske definiše kao idealnog partnera u radu sa stanoviništvom.

Aplikaciju ePošteSrpske možete pronaći i besplatno preuzeti na

ePošteSrpske je mobilna aplikacija dostupna za Android i IOS operativne sisteme koja omogućava najjednostavniji način plaćanja režijskih računa, te daje praktičan uvid u mjesečne troškove.

ePošteSrpskeNa ovaj način otvoren je još jedan, ovaj put virtuelni šalter koji će korisnicima omogućiti plaćanje računa bez obzira na to gdje se nalaze, u zemlji ili inostranstvu. Tako su pored 250 poslovnih jedinica poštanske mreže širom Republike Srpske, otvaranjem mogućnosti plaćanja računa onlajn, Pošte Srpske približile svoje usluge korisnicima koji preferiraju bezgotovinski način plaćanja ili nisu u mogućnosti fizički posjetiti neku od poslovnica.

Pošte Srpske su prva poštanska kompanija u Bosni i Hercegovini koja je razvila i predstavila mobilnu aplikaciju za onlajn plaćanje računa pod brendom ePošteSrpske i sloganom Pošta za nova vremena.

Nakon što se aplikacija instalira i platna kartica registruje (bez obzira koja je banka izdavalac kartice), moguće je odmah početi sa plaćanjem računa, a posebnu pogodnost s ciljem dodatne promocije bezgotovinskog plaćanja putem mobilne aplikacije, postojećim i novim korisnicima omogućili su Pošte Srpske i Mastercard. Tako se mjesečni računi do kraja 2023. godine mogu platiti bez dodatnih troškova, odnosno bez troškova provizije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button