ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Fondacija „Prijatelji porodice“ – otvorena kancelarija u Zvorniku

Grad Zvornik je ulaskom u projekat „Prijatelji porodice“ podigao standarde podrške porodicama sa troje i više djece uz Ponosnu karticu. Više od 60 privrednika potpisali su ugovore u istom danu i odobrili popust na svoje robe i usluge 3+ porodicama. Tako dobar odziv nije viđen u Republici Srpskoj, a približan mu je samo onaj rezultat ostvaren u Beogradu, objavljeno je na zvaničnoj stranici Fondacije.

-Možda nismo dovoljno jasno rekli zbog koga je tako dobar rezultat? Naravno, bez podrške predstavnika lokalne zajednice ne bi bilo ništa. Ali najzaslužnija za ovaj rezultat u Zvorniku je Nikolina Oro. Ponosna majka, dobro poznata u svojoj lokalnoj zajednici po svom aktivizmu i zalaganju za opšte dobro. Rezultati njene nesebičnosti su između ostalog i uspješna realizacija projekta „Prijatelji porodice“ u Zvorniku na korist svih višečlanih porodica. Zanimljivo je reći i to da je Nikolina izuzetno uspješna i na polju podrške roditeljima da ostvare potomstvo te da je u toj oblasti napravila pravu revoluciju – navodi se u objavi.

Ko hoće taj i može, sem svoje iskrenosti i upornosti Nikolina nije imala ništa drugo. Očigledno, ništa više joj nije ni bilo potrebno da bi uspjela.

 – Kad je već dobra neka bude najbolja. Kako bismo joj olakšali rad, Upravni odbor Fondacije je odlučio da formira Kancelariju Zvornik (više informacija o Kancelariji na linku) i za šefa kancelarije imenuje Nikolinu Oro. Nikolina sada može i zvanično u ime Fondacije da zaključuje ugovore sa privrednicima o realizaciji projekta „Prijatelji porodice“ i da promoviše rad Fondacije u regiji Birač. Osim toga, Nikolinine rezultate ćemo ubuduće uzimati kao mjerilo uspjeha po kojem ćemo cijeniti koliko smo posvećeni i koliko doprinosimo radu Fondacije i porodicama – stoji u objavi.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button