ističemonaslovnaRegija Birač

Misli mine : Treće mjesto OŠ “Sveti Sava” Zvornik

Na republičkom takmičenju “Misli mine” koje je juče organizovao Crveni krst Republike Srpske, ekipa OŠ “Sveti Sava” iz Zvornika osvojila je treće mjesto – objavljeno je na FB stranici Crvenog krsta RS.

Ekipa OŠ “Petar Petrović Njagoš” iz Istočne Ilidže osvojila je prvo mjesto a drugi su bili učenici OŠ “Šamac” iz Šamca, koja je bila odlična i samo su nijanse u razigravanju za prvo mjesto odlučile pobjednika.

Pehare, medalje i diplome, te vrijedne robne nagrade za tri nagrađene ekipe na ovogodišnjem takmičenju uručili su generalni sekretar CКRS Rajko Lazić, šef delegacije Međunarodnog komiteta Crvenog krsta u BiH Elmir Camić i koordinator za mine u Društvu Crvenog krsta/križa BiH Miljana Кovačević.

Republičko takmičenje “Misli mine 2023”, koje je juče održano u sjedištu Crvenog krsta Republike Srpske na Palama, proteklo je uspješno, a iz ove organizacije zahvalili su se , u prvom redu donatoru ICRC Bosnia and Herzegovina – MКCК BiH i Elmiru Camiću, šefu delegacije MКCК u BiH na podršci u organizaciji takmičenja, kao i partnerima BHMAC i Republičkoj upravi Civilne zaštite Republike Srpske.

Na takmičenju je učestvovalo devet ekipa osnovnih škola iz Republike Srpske.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button