ističemonaslovnaRepublika Srpska

“Ne igraj na Engleze” gradi budućnost FK “Naprijed”!

Gradsko pozorište Jazavac ima čast najaviti izvođenje donatorske predstave “Ne igraj na Engleze” u korist izgradnje tribina stadiona FK “Naprijed” iz Banjaluke. Predstava će biti odigrana u subotu, 25.11. sa početkom u 20 časova.

Ovaj događaj nije samo pozorišna predstava nego I symbol zajedništva pozorišne umjetnosti I sporta. Na inicijativu glumaca Bojana Kolopića, Senada Milanovića, Aleksandra Runjića I reditelja Marka Vukosava udružene su snage sa FK “Naprijed” uspostavljajući most između pozorišnog I fudbalskog svijeta.

ne igraj na engleze - Jazavac Banjaluka

Vladimir Rosić, predsjednik FK “Naprijed”, izrazio je iskrenu zahvalnost Gradskom pozorištu Jazavac  I organizatoru Ljubiši Savanoviću za ovo velikodušno djelo te istakao da ova predstava nije samo gest podrške između dva entiteta, već I dokaz da umjetnost i sport imaju snagu spojiti se u zajedničkom cilju, a to je izgradnja bolje budućnosti za sve.

S obzirom na izvanrednu podršku do sad, prikupljeno je 12.000 KM kroz akciju ‘Tvoja akcija, tvoja tribina’. Međutim, do konačnog cilja potrebno je sakupiti još 20.000 KM. Upravo je predstava“Ne igraj na Engleze” prilika gdje svaki pojedinac ima mogućnost da se pridruži ovoj vrijednoj inicijativi i  da postane dio ostavštine koju pravimo za naš grad Banjaluku, jer svaka donacija predstavlja korak ka ostvarenju sna.

Zato se pridruži ovoj inicijativi I podrži predstavu , koja će biti odigrana 25. novembra. Vrijeme je da svi zajedno stvorimo bolju budućnost, a tribina koja će krasiti stadion FK “Naprijed” biće simbol zajedništva I uspjeha!

Ne igraj na Engleze, igraj na Naprijed!

FK Naprijed je fudbalski klub iz Banja Luke, naselja Obilićevo, koji se trenutno takmiči u okviru druge lige Republike Srpske – grupa zapad. Osnovan je 1951. kao treći gradski klub posle Borca i BSK-a.

Gradsko pozorište Jazavac osnovano je 2006. godine kao neprofitna organizacija sa ciljem da postane pozorište jasnog i prepoznatljivog identiteta, prije svega kroz vlastitu produkciju i prikazivačku djelatnost, a zatim i kroz ostale programske djelatnosti.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button