ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

PU:Nije bilo pokušaja otmice djeteta u Zvorniku

Nije bilo pokušaja otmice djeteta u Zvorniku, saopšteno je iz Policijske uprave.

Postupajući prema saznanjima da je nepoznato lice danas iz plavog kombija navodno pokušalo oteti dijete u mjestu Ulice, policija je utvrdila da pokušaja otmice nije bilo.

Policija je identifikovala navedeno vozilo i lice D.L. iz Zvornika, koje je upraljalo istim, te je utvrđeno da se navedeno vozilo zaustavilo na pomenutoj lokaciji zbog propuštanja autobusa u saobraćaju. Nije bilo nikakvog kontakta vozača sa djetetom.

Iz policije napominju da ovaj događaj niko nije prijavio u PU Zvornik.

U vezi sa prijavom lica S.A. iz Milića da je nepoznato lice juče iz svog vozila pokušalo da slatkišima „namami“ njeno maloljetno dijete, policijski službenici preduzmanjem mjera i radnji do sada potvrdili navode ove prijave, te nastavljaju dalji rad po prijavi.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane i medije da ne šire neprovjerene i netačne informacije kojima se dodatno uznemirava javnost i diže panika.

Policijski službenici PU Zvornik nastavljaju da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju zaštite građana, i održavanja povoljnog stanja bezbjednosti, saopšteno je iz PU Zvornik.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button