ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Djed Mraz posjetio obdanište “Poletarac” u Milićima

Ne znamo da li je Djed Mraz nekog od vas već posjetio, ali znamo sigurno gdje je jutros bio! Ovog jutra družio se sa djecom  u vrtiću “Poletarac”  u Milićima. Preuzeo je njihova pisma i fotografisao se sa svojim malim drugarima a zatim bio dio novogodišnje žurke !

Šestogodišnja Nikolina je od Djeda Mraza poželjela da dobije medu. Jovana ima pet godina i želi da dobije štrumfa a danas se mnogo obradovala slatkišima koje je Djed Mraz donio njoj i njenim drugarima. Dječaci obično žele kamione pa je tako ova igračka i Jakšina novogodišnja želja a Ana nam je rekla da u novogodišnjem paketiću želi lutku, po mogućnosti onu koja priča, jer takve najviše voli.

djed mraz - vrtić poletarac milići

Direktorica obdaništa “Poletarac” Ljubinka Savić kaže da su se  djeca prethodnih dana pripremala za dolazak Djeda Mraza – pisali pisma, pravili novogodišnji nakit i učestvovali u drugim aktivnostima u susret praznicima.

“Danas smo predali svoja pisma Djeda Mrazu i kad ih pročita, on će nam sutra donijeti paketiće. Danas je bilo 93 djece, malo manji broj nego što je upisano zbog zimskog perioda. Od ostalilh aktivnosti sutra će nam predsjednik kompanije “Boksit” mr Rajko Dukić podijeliti paketiće. Onda imamo 28.12. naš Novogodišnji bazar od 10h do 11h sati na Trgu rudara. Na Bazaru će se naći rukotvorine koje su djeca pravila sa svojim roditeljima na radionici. Takođe učestvovaćemo na manifestaciji Božićno selo 05.01. od 10:00 do 11:00h” – kaže direktorica PU “Poletarac” Ljubinka Savić.

U odanište Poletarac u Milićima u radnu 2023/2024 upisano je 116 djece.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button