ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

HUMANITARNI PAKETI IZ „ALUMINE“

Kompanija „Alumina“ iz Zvornika obezbijedila je prehrambeno-hemijske pakete za 35 socijalno ugroženih porodica na području grada Zvornika. Ovi humanitarni paketi uručeni su Centru za socijalni rad u Zvorniku, uz čiju saradnju je i realizovana ova akcija.

Direktor Centra za socijalni rad u Zvorniku Ivan Stević kaže da su humanitarni paketi redovna aktivnost kompanije „Alumina“ pred novogodišnje i božićne praznike, kojima obraduje jedan broj domaćinstava iz kategorije socijalno ugroženih i višečlanih porodica.

-Kompanija „Alumina“ već duži niz godina,  posredstvom Centra za socijalni rad, obezbjeđuje adekvatne pakete pomoći za najugroženije članove naše zajednice. Živimo u teškom vremenu, tako da svaka pomoć i humanitarna aktivnost na ovom planu mnogo znače – kaže Stević.

Direktor Centra za socijalni rad u Zvorniku se zahvalio kompaniji „Alumina“ na pomoći koja je veoma bitna za ovaj centar, a naročito za porodice koje teško žive, te poželio uspješnu i radnu godinu najvećem zvorničkom kolektivu, a menadžmentu i zaposlenima srećne novogodišnje i božićne praznike.

Inače, kompanija „Alumina“ nabavila je i 1.047 novogodišnjih paketića koji će biti podijeljeni djeci radnika ovog kolektiva, zatim svim mališanima koji borave u fabričkom vrtiću „Neven“, dok je više od 220 dječijih paketića namijenjeno u humanitarne svrhe.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button