ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Javne rasprave o Nacrtu budžeta Opštine Bratunac za 2024. godinu

Javne rasprave o Nacrtu budžeta Opštine Bratunac za 2024. godinu biće održane u sledećim terminima:

Dana 04.12.2023. godine, sa predstavnicima budžetskih korisnika, biće održana javna rasprava u zgradi Opštine Bratunac u sali za sastanke (treći sprat) sa početkom u 13 časova. Očekuje se prisustvo predstavnika Opštine Bratunac, Dječijeg vrtića „Radost“, Centra za socijalni rad, Doma kulture, Turističke organizacije, Doma Zdravlja, Srednjoškolskog centra i Narodne biblioteke (za ovu aktivnost zadužuje se Odjeljenje za finansije).

Dana 05.12.2023. godine, sa predstavnicima korisnika grantova koji nemaju svoje budžetske pozicije, predstavnicima nevladinih i neprofitnih organizacija, predstavnicima mjesnih zajednica i ostalim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima biće održana javna rasprava, takođe, u sali za sastanke sa početkom u 13 časova.

Na internet stranici Opštine Bratunac (www.opstinabratunac.com) je objavljen Nacrt budžeta za 2024.godinu, kako bi se posjetioci blagovremeno upoznali sa materijalom, a zainteresovani mogu dati svoje primjedbe, predloge i sugestije elektronskim putem na adresu finbrat@teol.net  (nosilac aktivnosti: Odjeljenje za finansije) ili lično na dan kad budu organizovane javne rasprave.

Komentare, sugestije i mišljenja je moguće poslati do 07.12.2022. godine, a isti će biti razmatrani od strane obrađivača i predlagača pri izradi Predloga Budžeta za 2024.godinu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button