ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

“Korpa solidarnosti”u Zvorniku

U Zvorniku je pokrenuta humanitarna akcija pod nazivom “Korpa solidarnosti”. Akciju je pokrenulo Kolo Srpskih sestara “Carica Milica” koje djeluju pri Starom zvorničkom hramu Rođenja Svetog Jovana Krstitelja zajedno sa upravom hrama i Dobrotvornom organizacijom “Trojeručica” Eparhije zvorničko-tuzlanske.

“U ove praznične dane kada se spremamo za radosni praznik Rođenja Gospodnjeg – Božić, sestre su odlučile da pomognu porodicama koje su potrebite stavivši posebno označene korpe u market “Zvorničanka” u Zvorniku.  Svi oni koji su u mogućnosti i žive jevanđelske riječi koje nas upućuju na ljubav prema bližnjima mogu da ostave neke od namirnica, ali i drugih artikala koje su potrebne svakom domaćinstvu. U nadi da će što više ljudi da se odazove ovoj akciji prizivamo na sve vas blagoslov Božiji”, poručio je protojerej-stavrofor Slavenko Tomić.

Korpe solidarnosti postavljene su u marketima. Akcija traje do 1.1.2024. godine kada će se sve prikupljeno ravnomjerno podjeliti na pakete i razdjeliti braći i sestrama da bi svi zajedno u radosti dočekali Božić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button