ističemonaslovnaRegija BiračSportVijesti

“Košarkaški sabor 2023” u Zvorniku

Zvornik će biti domaćin “Košarkaškom saboru 2023”. Tim povodom danas je organizovana konferencija za novinare na kojoj su prisustvovali gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović i predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević.

“Zvornik je grad sporta, i grad koji voli košarku. Dobili smo priliku da organizujemo košarkaški sabor u Zvorniku. Odigraće se revijalne utakmice reprezentacije Republike Srpske i Košarkaške lige Srbije muše i ženske selekcije. Zahvaljujem se Košarkaškom savezu Republike Srpske koji je ukazao povjerenje gradu Zvorniku da organizuje ovu manifestaciju. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu i proprate ovaj dogadja”, rekao je gradonačenik Zvornika Bojan Ivanović.

“Drago mi je što je Zvornik pokazao interesovanje i želju da bude domaćin ovog događaja. Zvornik je grad sa košarkaškom tradicijom i vjerujem da će veliki broj ljudi posjetiti ovaj događaj. Na Košarkaškom saboru proglasiće se najbolji košarkaš i košarkašica Republike Srpske za 2023. godinu. Takođe održaće se i takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanju,” rekao je predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević.

“Košarkaški sabor” organizovaće se 26. i 27. decembra (utorak i srijeda) ) u Sportskom rekreativnom centru Zvornik.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button