ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Načelnik Bratunca obišao radove koji se izvode na više lokacija ove opštine

Načelnik opštine Bratunac, dr Lazar Prodanović, danas je izvršio obilazak značajnih projekata koji se trenutno sprovode na teritoriji opštine. Fokus obilaska, bio je na završenim i radovima u toku na proširenju vodovodne mreže u Mjesnim zajednicama Glogova i Kravica.

Na licu mjesta, načelnik Prodanović je imao priliku da se upozna sa rezultatima uloženog truda i sredstava u poboljšanju vodovodne infrastrukture. Nova vodovodna mreža omogućiće bolji pristup pijaćoj vodi za lokalno stanovništvo, čime će se unaprijediti kvalitet života u ovim zajednicama.
Pored toga, načelnik je posvetio pažnju i radovima na izgradnji novog gradskog groblja. Tokom obilaska, naglasio je značaj ograđivanja i izrade manipulativnih staza koje će olakšati pristup groblju, čime će se obezbjediti dostojanstveno okruženje za sahranjivanje preminulih.


Još jedan važan dio obilaska bio je nadzor radova u ulici Svetoga Save u Mjesnoj zajednici Moštanice. Načelnik je obišao proširenje trotoara duž rute Bratunac-Mihaljevići. Ova poboljšanja ne samo da će omogućiti sigurnije kretanje pješaka već će doprinijeti i opštem, estetskom uređenju grada.
Na kraju, načelnik Prodanović je posjetio lokaciju gdje se sprovode radovi na sanaciji korita rijeke Križevice. Cilj ove intervencije je smanjenje rizika od poplava i očuvanje životne sredine. Načelnik je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim napretkom i naglasio važnost ovakvih projekata za sigurnost i dobrobit zajednice.
Ovim obilaskom, načelnik opštine Bratunac potvrdio je predanost lokalne uprave u realizaciji ključnih infrastrukturnih projekata, ističući važnost saradnje između lokalnih vlasti, građana i izvođača radova, stoji na sajtu opštine.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button