ističemonaslovnaRegija BiračRepublika SrpskaVijesti

Novogodišnji bazar uspješno realizovan – Poletarci zadovoljni

Obdanište “Poletarac” Milići, organizovalo je Novogodišnji bazar na Trgu rudara. Poletarci su ovom prilikom, od prodaje novogodišnjih ukrasa, prikupili nešto više od 800 KM koje će upotrijebiti za kupovinu igračaka – kaže vaspitačica Jadranka Sušić.

novogodišnji bazar - poletarac Milići

“Djeca su sa oduševljenjem prihvatila ideju da kupimo igračke tako da su svaki dan vrijedno radili i pravili ukrase. Organizovali smo i jednu radionicu sa roditeljima. Bićemo i na manifestaciji Božićno selo, tako da, dođite da nas podržite” – kaže vaspitačica Jadranka.

Građani , u prvom redu roditelji koji su došli na Trg da podrže svoju djecu, kažu da je Bazar odlična ideja za kreativno izražavanje djece.

novogodišnji bazar - poletarac Milići

Verica Erić ima troje djece i svi su u vrtiću. “Bila sam na radionici koju je vrtić organizovao. Mi smo donijeli šišarke i pravili smo ukrase za jelku. Danas sam ovdje sa djecom na Trgu. Nikolina je kupila ono što smo pravili a Kosta je kupio neki ukras” – kaže Verica.

novogodišnji bazar - poletarac Milići

“Kupila sam dva poklončića od kojih je jedan napravila moja unuka Irena. Super su osmislili.” – rekla nam je sugrađanka Mila.

Jovan Bačić je na Bazaru kupio nakit koji je pravila njegova sestra u vrtiću. “Moja sestra i mama su pravile jelku i Deda Mraza. sad ćemo kupiti Deda Mraza i kupili smo jelku. Mnogo mi se dopada kako su napravile” – kaže Jovan.

novogodišnji bazar - poletarac Milići

Predsjednik SO Milići Predrag Sušić ističe da su djeca budućnost I da je Novogodišnji bazar pokazao svu njihovu svoju kreativnost. “Možemo da zaključimo da je naša najmlađa populacija jako kreativna. Oni su najveći pokazatelj najsvetlije srpske riječi “porodica” – i želim im sve najbolje za predstojeće praznike, da ih provedu u porodičnom okruženju” – poručio je Sušić.

Ko je propustio da kupi prelijepe novogodišnje kreacije Poletaraca na Bazaru, imaće priliku da to uradi na manifestaciji Božićno selo, na otvaranju 04.januara.

O prethodnoj aktivnosti obdaništa “Poletarac” možete pročitati OVDJE.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button