ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Novogodišnji ukrasi u Zvorniku i nagrada za naj-fotografije

Zvorničke ulice su i ovog decembra osvanule ukrašene sijalicama i jelkom. Turistička organizacija grada Zvornika je sada već tradicionalno ukrasila kutak na platou ispred Osnovne škole „Sveti Sava“ i Osnovne muzičke škole “Vojin Komadina“.

„Cilj nam je promocija grada Zvornika putem društvenih mreža. Trudimo se da svake godine taj kutak bude što atraktivniji i ljepši. Ove godine smo se odlučili za vesele, snježne i praznične motive. Pored tradicionalno ukrašenog kruga i drvenih tabli, dodati su brojni detalji koji asociraju na novogodišnje praznike poput irvasa, malih jelki u obliku Djeda Mraza, motivi Snješka Bjelića, zvjezdanog neba i još mnogo predivnih detalja,“ ističe Ivana Đokić Milanović, direktorica Turističke organizacije.

Ove godine je Turistička organizacija uvela i jednu novinu, a to je nagradna igra za naj-fotografiju napravljenu u novogodišnjem kutku ispred škole.

„Ideja je da ovaj praznični kutak približimo pratiocima na društvenim mrežama. Sve one koji učestvuju očekuju prigodne nagrade koje su prilagođene i dječici, mladima, ali i odraslim sugrađanima i posjetiocima. Više o nagradnoj igri i pravilima učešća možete saznati na zvaničnim profilima Turističke organizacije grada Zvornika (VisitZvornik),“ dodala je Đokić Milanović.

Nagradna igra traje do 15. januara 2024. godine, a praznične fotografije iz Zvornika biće viralne i koristiće se za promociju grada.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button