ističemonaslovnaRegija Birač

Prijava za “Školu mladih lavova” produžena do 11.decembra

Prijava za učesnike projekta Škola mladih lavova (Young Lions School) iz Bratunca, Srebrenice, Milića i Vlasenice, traje do 11.decembra – saopšteno je iz Udruženje “Prijatelji Srebrenice” koje realizuje projekat.

prijava - produžen rok Prijatelji Srebrenice
11.12.2023. – 1

Prijava na : 066 677 713 ili office@prijateljisrebrenice.org

Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ i Young lions school (Škola za mlade lavove), organizovaće radionice za mlade od 14 do 17 godina na kojima će učesnici steći znanje iz medijske produkcije, a ujedno promovisati i svoj rodni kraj. Naime, učesnici će učestvovati u kreiranju prve interaktivne mape regije u kojoj će dati svoj doprinos promovisanju opština Bratunac, Srebrenica, Milići i Vlasenica kreiranjem sadržaja koji će biti vidljiv Google Maps-u. Za najbolje radove obezbijeđene su nagrade.

“Radionice će se održavati dva puta mjesečno u prostorijama Udruženja „Prijatelji Srebrenice“ u Srebrenici u narednih sedam mjeseci, a za sve one koji ne žive u ovoj opštini prevoz će biti obezbijeđen. Radionice su predviđene za 40 učesnika, po 10 iz ovih gradova, i s tim u vezi želimo da vas obavijestimo o ovoj aktivnosti kako bi se svi zainteresovani na vrijeme prijavili za učešće. Predavači će biti novinari iz našeg kraja, kao i renomirani predavači iz regiona. Biće organizovani i izleti gđe će se učesnici upoznati sa kulturnim naslijeđem regije i države. Za kraj, biće organizovana i izložba najboljih radova koji će biti i nagrađeni. Projekat je podržan od strane američke ambasade” – navode iz Udruženja Prijatelji Srebrenice.


Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button