ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Praznično u vrtiću “Naša radost”Zvornik

Mesec decembar u Dečijem vrticu ,,Naša radost” počeo je u prazničnoj atmosferi. Vaspitači i deca su bili vredni i realizovali brojne aktivnosti od ukrašavanja svojih radnih soba, hola, izrađivali novogodišnje ukrase, realizovali radionice sa roditeljima, pisali pisma Deda Mrazu i pripremali se za Novogodišnje priredbe.

Počele su novogodišnje priredbe mališana koji pohađaju Program pripreme dece u godini pred polazak u školu. Učestvovaće oko 150 djece, raspoređenih u 9 pripremnih grupa – Karakaj, Ulice, Čelopek, Križevići, Branjevo, Roćević, Tršić,Zvornik 1 i Zvornik 2.
Prve priredbe juče su realizovali mališani iz pripremnog odjeljenja Karakaj, a nakon njih i deca pripremnih odeljenja Križevići, Ulice i Čelopek.
Deca su za svoje roditelje i porodicu pripremili i izveli pesmice, recitacije i dramatizacije, a nakon toga ih je posetio Deda Mraz koji je sa njima zaigrao, zapevao i podelio im paketiće.

Sledeće sedmice biće održane priredbe dece koja pohađaju celoviti razvojni program u tri objekta u Gradu Zvorniku.
Novogodišnja priredba jedna je od redovnih aktivnosti ove ustanove koja, osim zabavnog karaktera, ima za cilj da se roditeljima pokažu rezultati vaspitno-obrazovnog rada sa decom, saopšteno je iz vrtića.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button