ističemoRegija BiračVijesti

Vatrogasci u Milićima intervenisali dva puta – u Podgori i Mišićima

Tokom jučerašnjeg dana vatrogasci u Milićima intervenisali su dva puta. Kako je potvrdio starješina  Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice (TVSJ) Milići Miodrag Pantić lokalizovan je požar na kući u naselju Podgora i uklonjeno je drvo koje je usljed vjetra, sat poslije ponoći, palo na regionalni put u naselju Mišići.

„Sinoć nešto poslije 18:00 časova dobili smo dojavu da gori kuća u Podgori, vlasništvo Ratka Simića. Izlaskom na teren, utvrđeno je da su se samo zapalila drvena vrata na podrumu, tako da je intervencija brzo završena i nije pričinjenja neka veća materijalna šteta. Obavijestili smo policiju o ovom događaju“ – kaže Pantić i dodaje da u kući niko ne živi.

vatrogasci u milićima - miodrag pantić

Pantić upućuje apel građanima, da prilikom odlaganja pepela treba da vode računa kako ne bi došlo do izazivanja požara.

„Ne preporučujemo paljenje vatre na otvorenom ovih dana a posebno apelujem na građane da prilikom odlaganja pepela vode računa, da ne prosipaju vreo pepeo u kontejnere“ – poručio je starješina Teritorijalne vatrogaso-spasilačke jedinice (TVSJ) Milići Miodrag Pantić.

Jak vjetar od juče duva u cijeloj zemlji a prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, upozorenje na olujne udare vjetra na snazi je do sutra do 18:00 časova.

Tokom prošle godine vatrogasci u Milićima, kada su u pitanju požari, intervenisali su 56 puta.

POŽARI NA STAMBENIM I POMOĆNIM OBJEKTIMA5
POŽARI NA INDUSTRIJSKIM OBJEKTIMA2
ŠUMSKI POŽARI 18    
OSTALI POŽARI:LIVADE, KONTEJNERI,DEPONIJE SMEĆA, MJESNA GROBLJA16
POŽARI NA DIMNJACIMA 15

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button