ističemoRegija BiračRegionRepublika SrpskaVijesti

Banjalučanka rodila četiri dječaka

Matej, Luka, Marko i Jovan, četvorke koje su u nedjelju stigle na svijet i obogatile porodicu Petrović iz Banjaluke, osvojile su srca širom regiona, a sada je objavljena i njihova prva fotografija.

Naime, nakon što su “Nezavisne novine” prve objavile priču o rađanju četiri dječaka, vijest je preplavila region, a prvi plač beba odjekivao je upravo porodilištem u Ljubljani.

“Dječaci Matej (1,450 g), Luka (1,030 g), Marko (1,420 g) i Jovan (1,280 g) rođeni su s carskim rezom u 31. godini”, istakli su iz Univerzitetskog kliničkog centra Ljubljana.

Kako su naveli, posljednje slične četvorke rođene su u Ljubljani 2015. godine, a šanse da se rode četvorke su vrlo male, oko jedan od pola miliona ili čak i manje.

Takođe, u ovom slučaju riječ je o spontanoj trudnoći koja je još rjeđa.

Da su i majka i bebe dobro, a najstariji brat Konstantin srećan što je dobio četiri brata, potvrdila je za Milanina majka Ranka Gaković koja je u jednom trenutku postala baka četiri puta.

“Milana i bebe su dobro, hvala Bogu. Ja sam srećna, ma presrećna, malo je reći. Upravo brinem o njihovom starijem sinu, dječaku koji ima pet godina. On je presrećan što je dobio četiri brata”, istakla je baka Ranka za “Nezavisne novine”.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button