ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Čelopek-Božićna akcija hrišćanskog milosrđa

Dočekujući, postom i molitvom praznik Rođenja Gospoda Isusa Hrista – Božić, sa blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog G. Fotija a pod pokroviteljstvom Dobrotvorne organizacije Trojeručica, vjerni narod čelopečkih parohija, pri hramovima Ognjene Marije u Čelopeku i Sabora Srba svetitelja u Ceru i ove, kao i ranijih godina, kroz vrlinu darežljivosti i ispunjavanje Hristove zapovijesti o ljubavi prema bližnjem, na praznik Tucindan, završili su Božićnu akciju hrišćanske solidarnosti prema potrebitima podjelom pečenica i prehrambeno-higijenskih paketa.

Članovi dobrotvorne organizacije naših parohija posjetili su 05. januara 35 porodica i darivali pečenice i prehrambeno-higijenske pakete. Još jednom zahvaljujemo svim našim parohijanima koji su se odazvali i pomogli da i ovogodišnja Božićna akcija milosrđa obraduje naše parohijane slabijeg materijalnog stanja, stoji na sajtu Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Prizivamo blagoslov Božiji na sve darodavce i darivane, kao i sve ljude dobre volje, molimo od Bogomladenca Hrista Boga mir, zdravlje, blagostanje i svako dobro uz radosni Božićni pozdrav, Mir Božiji – Hristos se rodi !

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button