ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Milići: Policajci iz provalije izvlačili lice koje je ranjeno u lovu

Policijski službenici Policijske stanice Milići juče su postupajući po prijavi, pomogli u izvlačenju jednog lica koje je tokom lova zadobilo povrede iz vatrenog oružja.
Istog dana, oko 16,55 časova, prijavljeno je da je u šumi u mjestu Maćesi, opština Milići, lice S.K iz Milića zadobilo povrede pucanjem iz lovačke puške od strane lica M.J. iz Milića koje je sa njim bilo u lovu.
Na lice mjesta su upućeni i pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Milići koji su lice S.K. prevezli u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik. Lice je iz navedene ustanove upućeno na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Tuzla, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.
Lice M.J. je istog dana lišeno slobode zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.
Zbog nepristupačnosti terena, uviđaj je izvršen jutros.
Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su po Naredbi Osnovnog suda u Vlasenici a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu izvršili pretres lica M.J., vozila, kuće i prostorija koje isto koristi i tom prilikom pronašli i oduzeli predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.
Protiv lica M.J. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz PU Zvornik.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button