ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

U dvije saobraćajne nezgode, tri lica zadobila teške tjelesne povrede

U opštini Vlasenica, na lokalnom putu u mjestu Cikote, drugog dana Božića, oko 02,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo „Peugeot”. Tom prilikom  povrede su zadobili vozač D.Đ. i suvozač R.Đ., oba lica iz Vlasenice, koja su radi ukazivanja ljekarske pomoći prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik. Od strane doktora specijaliste konstatovane su teške tjelesne povrede prilikom čega je lice D.Đ. zadržano na daljem liječenju u navedenoj ustanovi, dok je lice R.Đ upućeno na liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banja Luci. Prema informacijama iz policije vozač je bio pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 0,89 g/kg.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u mjestu Tabanci, trećeg dana Božića, oko 06,20 časova. U u ovoj nezgodi učestvovalo je vozilo „Peugeot” koje je sletilo sa kolovoza. Vozilom je upravljalo lice M.E. iz Zvornika koje je tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede konstatovane od strane dežurnog doktora JZU Bolnica Zvornik. Povrjeđeni je upućen na liječenje u  Univerzitetsko klinički centar Tuzla.

Policijska uprava Zvornik apeluje na vozače da povećaju oprez i brzinu kretanja vozila prilagode vremenskim uslovima i stanju na putu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button