ističemonaslovnaRegija BiračRepublika SrpskaVijesti

Vrijeme u narednim danima

U Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo vrijeme uz sunčane intervale, a maksimalna temperatura vazduha biće u rasponu od minus dva do 15 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Danas se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane periode, a maksimalna temperatura vazduha biće od nula do sedam stepeni, na jugu do 11, u višim predjelima od minus dva stepena Celzijusova.

U srijedu, 24. januara, očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme uz duže sunčane intervale i toplije, a maksimalna temperatura vazduha biće od sedam na istoku do 15 stepeni na sjeveru i jugu, u višim predjelima od jedan stepen Celzijusov.

U četvrtak, 25. januara, biće promjenljivo oblačno sa povremenom kišom lokalno i kraćim sunčanim intervalima, na visokim planinama sa slabim snijegom, dok će suvo biti uglavnom na zapadu, a maksimalna temperatura vazduha iznosiće od pet stepeni na istoku do 13 na sjeveru i jugu, u višim predjelima od nula stepeni Celzijusovih.

U petak, 26. januara, biće pretežno sunčano vrijeme uz promjenljivu oblačnost, a maksimalna temperatura vazduha iznosiće od četiri stepena na istoku do 12 na sjeveru i jugu, u višim predjelima od minus jedan stepen Celzijusov.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button