ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Zvornik: Čestitka dobitnicima odlikovanja povodom Dana Republike Srpske

Povodom Dana Republike Srpske, predsednik Milorad Dodik odlikovao je i Zvorničanke.

Odlikovane Zvorničanke su Grozdana Ristić, medicinska sestra tehničar u JZU Bolnica Zvornik, dobitnica Medalje zasluga za narod. Plaketu “Sveti Stefan” dobile su učenice JU Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ Jelena Sandić, za osvojeno 1. mjesto na Republičkom takmičenju iz ruskog jezika i Jovana Tanacković, za 1. mjesto iz oblasti „Kako biti siguran na internetu“. Plaketom “Amblem i zastava Republike Srpske“ nagrađene su učenice JU OŠ „Sveti Sava“ Anastasija Blagojević, za osvojenu nagradu na Republičkom takmičenju iz fizike i Viktorija Avramović, za osvojenu nagradu na Republičkom takmičenju iz likovnog rada “Jasenovac-Donja Gradina”.

Бањалука – свечана академија

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović uputio je čestitku Zvorničankama odlikovanim povodom 9. januara, Dana Republike Srpske.

„Ponosni smo na svaki uspjeh naših ljudi, a posebno onih koji svojim djelima veličaju ime našeg grada i Republike Srpske. Ove godine njih pet, pripadnica nježnijeg pola, je zbog postignutih rezultata odlikovao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, a mi se nadamo da će njihov uspjeh biti dobar podstrek i primjer, koji svi treba da slijedimo,“ istakao je gradonačelnik Ivanović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button