ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Grb ručne izrade KK „Zvornik basket“ uručen zvorničkom sportskom novinaru Dragi Gajiću

KK „Zvornik basket“ uručio je grb ručne izrade ovog kluba dugogodišnjem zvorničkom sportskom novinaru Dragi Gajiću.

Trener kluba Dejan Gajić rekao je da je grb ručne izrade djelo Ružice Stojanović Zec.

„Poklon je uručen kao mali znak pažnje i zahvalnosti za sve što radi za sport u našem gradu. Veoma rijedak entuzijasta u sportskom novinarstvu. Zahvaljujemo se što prati naš rad i rad svih ostalih sportova“, rekao je trener i osnivač kluba „Zvornik basket“.

Dugogodišnji sportski novinar Drago Gajić izrazio je zahvalnost za ovaj znak pažnje.

„Izuzetno sam radostan i počastvovan. Trudio sam se da posebno afirmišem ovaj klub, koji vrlo vredno radi i izbacuje igrače koji odlaze u veće klubove i na taj način se potvrđuje njihov kvalitet“, rekao je Gajić.

Drago Gajić iz Zvornika cijeli životni vijek radio je dva posla. Novinarstvom kao sporedim, bavio se s ljubavlju, a bankar je bio iz praktičnih razloga. Završio je Ekonomski fakultet, ali je u duši bio i zauvek ostao novinar.

Za ukupan doprinos u novinarstvu dobitnik je “Srebrne plakete “Stanko Nikolić, opštinskog priznanja koje se dodeljuje povodom Dana opštine Zvornik.

Pripremio je i  izdao knjigu “Sport u Zvorniku 1992. do 2.007. godine”

Bio je stalni dopisnik “Večernjih novosti” iz Beograda, “Glasa Srpske” iz Banja Luke,“Oslobođenje”  iz Sarajeva te dopisnik “Fronta slobode” iz Tuzle i lista “Naši dani” iz Sarajeva. Sarađivao je i sa  listovima “Sport” i „Zov“ iz Beograda.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button