ističemoRegija BiračRepublika SrpskaVijesti

Han Pijesak: Humanitarni turnir za Miloša Božovića

Han Pijesak od danas do subote, 17. februara, biće domaćin humanitarnom turniru u basketu /tri puta tri/, odbojci i stonom tenisu na kome će biti prikupljena donatorska sredstva za pomoć u nastavku liječenja mladog fudbalera Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva.

Organizator turnira Petar Јokić rekao je Srni da se za basket na ovom turniru prijavilo osam ekipa, za odbojku šest, te da je turnir u stonom tenisu otvorenog tipa, što znači da do samog početka neće biti poznat broj učesnika.

Јokić ističe da se očekuje veliki broj posjetilaca ovim sportskim takmičenjima, na kojima će rezultat biti u drugom planu, a prikupljanje sredstava za Božovića u prvom, uplaćivanjem ulaznice i kotizacije za učesnike, prema volji i mogućnosti posjetilaca.

Turnir će biti održan u večernjim terminima u Sportskoj dvorani Centra za omladinu i sport “Pogled”.

Јokić je podsjetio da je na Han Pijesku sličan turnir za Božovića bio organizovan i prošle godine, na kome je učestovao mali broj ekipa, ali je odziv građana ovoj akciji bio veliki.

Za nastavak liječenja u Moskvi Miloša Božovića, golmana juniorske ekipe Fudbalskog kluba “Slavija”, teško povrijeđenog na utakmici 2014. godine, potrebno je 200.000 evra.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button