ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Na zimovanje otputovalo 70 mališana dječijeg vrtića “Naša Radost”

Jutros je sedamdeset malih istraživača iz JPVOU Dječijeg vrtića ,,Naša radost“ Zvornik krenulo na zimovanje. Sa širokim osmijesima na licu, mališani su krenuli put Zlatibora, u pratnji vaspitača.

Slika radosti bila je potpuna jutros u 9 časova kada su ih ispratili roditelji sa autobuske stanice. Djeca su odisala uzbuđenjem i srećom, spremna za pet dana avanture na Zlatiboru, od 20. do 25. februara. Boraviće u hotelu ,,Braća Sekulić”, gdje će stvarati nezaboravne uspomene.

Uzbudljive aktivnosti prilagođene njihovom uzrastu i specifičnostima planinskog okruženja očekuju ih svakog dana. Raznovrsne igre, animatori koji će ih razveseljavati i šetnje u prirodi čine dio njihovog svakodnevnog rasporeda.

Direktorica ove ustanove, Maja Soro, istakla je da ovo zimovanje predstavlja ne samo sjajnu priliku za zabavu i igru, već i za jačanje veza među mališanima, razvijanje samostalnosti te istraživanje čarobnosti prirode. Sigurni smo da će se vratiti bogatiji za nova iskustva i prepuni nezaboravnih trenutaka. Srećan put i neka im svaki trenutak na Zlatiboru bude ispunjen radošću i smijehom!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button