ističemonaslovnaRegija BiračRepublika SrpskaVijesti

Načelnik opštine Milići: Odgovor načelnika na dopise predsjednika Kompanije “Boksit” Rajka Dukića

Načelnik Opštine Milići Marko Savić uputio je “Odgovor na dopise” predsjedniku kompanije “Boksit” mr Rajku Dukiću vezano za objekat obdaništa. Riječ je o dopisu “Tražili ste gledajte” i dopisu upućenom ATV Banjaluka.

Predmet : Odgovor na dopise


Poštovani,
Svjestan činjenice da nas sve polako uvlačite u blato i od svega pravite cirkusku predstavu, nerado se javno oglašavam na niz besmislica i laži koje ste iznijeli u poslednja dva dopisa, koja ste objavili na sajtu Кompanije „Boksit”a.d. Milići i svom fejsbuk profilu a koji su prenijeli i neki portali. Riječ je o vašem dopisu „Tražili ste gledajte” i Dopisu upućenom ATV Banja Luka, objavljenim 12.02.2024. godine.
Vašim bahatim djelovanjem juče i najavom rušenja Trga rudara, ste u praktičnom smislu pokazali svu nelogičnost da ovakvi javni prostori budu privatno vlasništvo i plod samovolje bilo koga pa i vas. Svojim radnjama očigledno pokazujete nervozu i očaj, pa i prije donošenja bilo kakvog rješenja prejudicirate status. Ako vi tako mislite, onda imamo razlog za zadovoljstvo.
Кada se radi o objektu obdaništa, lako je kroz sve evidencije provjeriti na kome se i dan danas vodi. Ugovor koji ste objavili je upravo ključni dokaz koji smo mi dostavili u postupku, pored ostalih a koji ste u postupku izlaganja „slučajno” zaboravili i sklonili pa je objekat obdaništa bio uknjižen na Boksit.
Na kraju kao što rekoste „Ako laže koza ne laže rog” u prilogu objavljujemo izvod iz adresnog registra, gdje se vidi na kome se objekat vodi i Djelimično rješenje u kome se vidi na kome se vodio objekat, koji dokazi su prezentovani, da su se vaši predstavnici izričito protivili donošenju rješenja i priznavanju prava na vlasmišteo opštini, te da je u konačnici donijeto prvostepeno rješenje, kojim objekat obdaništa prelazi u vlasništvo opštine a za ostalo treba sačekati kraj postupka.
Pozdrav,


Načelnik opštine
Marko Savić

načelnik opštine milići

Na sledećim linkovima možete pogledati Djelimično rješenje Republičke uprave za geodetsko i imovinsko-pravne poslove, Područna jedinica Milići, kao i izvod iz e-katastra na kojoj se nalazi objekat obdaništa.

Djelimično Rješenje

Izvod iz e-katastra

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button