ističemoRegija BiračVijesti

Rekonstrukcija fabričkog restorana: Alumina će dobiti savremen objekat za ishranu svojih radnika

U kompaniji „Alumina“ u toku su radovi na rekonstrukciji restorana, koji se nalazi u središtu fabričkog kruga. Ovo je jedan od projekata nove Uprave koji se realizuje u našoj kompaniji.

„Alumina“ će dobiti novi savremeni centralni restoran na mjestu sadašnjeg objekta „Bitovaja“. Obnoviće se kompletan enterijer restorana sa novim kuhinjskim blokom, tako da ćemo imati jedan od najmodernijih restorana na ovom području.

Ovaj projekat pokazuje posvećenost kompanije da obezbijedi što kvalitetniju ishranu za svoje radnike.

-Rekonstrukcija restorana „Bitovaja“ predstavlja značajan korak ka unapređenju radnog okruženja i poboljšanja uslova za zaposlene – navode u Upravi kompanije. Novi savremeni centralni restoran, koji će zamijeniti postojeći objekat, donosi sa sobom niz prednosti i mogućnosti za poboljšanje efikasnosti i udobnosti.

Nova unutrašnjost restorana, nema sumnje, pružiće osvježenje i moderan ambijent za radnike, jer estetika prostora često ima uticaj na opšte raspoloženje i produktivnost.

Pritom, modernizacija kuhinjskog bloka omogućiće efikasniju pripremu hrane, što će rezultirati bržom uslugom i još boljim kvalitetom obroka.

U cjelini, rekonstrukcija restorana „Bitovaja“ predstavlja pozitivan korak koji će imati koristi kako za zaposlene, tako i za samu kompaniju „Alumina“. Ovaj projekat simbolizuje predanost kompanije ka unapređenju radnih uslova i pružanju najboljih mogućih usluga za svoje radnika.

Narednih dana, kako nam je rekao Aleksandar Pisić, direktor Sektora za opšte poslove, uslijediće radovi na postavljanju krovne konstrukcije na restoranu „Bitovaja“.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button