ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

U Milićima oduzete tri ručne bombe M52 i tri ručne bombe M75

Policija u Milićima je po Naredbi Osnovnog suda Vlasenica, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Područna kancelarija Vlasenica, izvršila pretres kuće, dvorišta pomoćnih objakata i ostalih prostorija koja koriste lica P.M. i S.M., oba iz Milića. Pretres je izvršen zbog sumnje da su ova lica izvršila krivična djela „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Prilikom pretresa pronađene su i oduzete tri ručne bombe M52 i tri ručne bombe M75. Nakon preduzimanja svih mjera i radnji nadležnom tužilaštvu će biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica, saopšteno je iz PU Zvornik.

Policija u Kozluku sinoć oko 21.30 časova uhapsila je lice S.L. iz Zvornika, za kojim je raspisana centralna potjernica po Naredbi Osnovnog suda Zvornik zbog neplaćenih novčanih kazni za počinjene prekršaje. Nakon završene kriminalističke obrade, lice je predato u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Bijeljina.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button