ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Učenici SŠ”Milutin Milanković” Milići pobjednici državnog m:tel APP takmičenja

Učenici JU SŠC “Milutin Milanković” Milići, Sergej Kaldesić i Vladimir Erić pod mentorstvom profesora Željka Nikolića i uz stručnu pomoć i saradnju profesora Stefana Berovića, pobjednici su državnog m:tel APP takmičenja!


Ovaj izvanredan uspjeh nije samo rezultat njihovog talenta, već i plod posvećenog rada, upornosti i neumornog truda koji su svi zajedno, kao tim, uložili u istraživanje i usavršavanje svojih vještina u oblasti programiranja i informacionih tehnologija, saopšteno je iz ove škole.
Njihova izvanredna postignuća nisu se zaustavila na državnom nivou, već su ih odvela na pozornicu regionalnog takmičenja u Beogradu. Tamo će učenici imati priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost među vrhunskim talentima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ovaj uspjeh ne samo da svjedoči o izuzetnosti naših učenika, već istovremeno odražava i neizmjernu posvećenost i inspirativnu podršku koju pružaju profesori svojim učenicima. Njihova stručnost i predanost su i te kako doprinijeli ovom veličanstvenom dostignuću, stoji u saopštenju škole “Milutin Milanković” iz Milića.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button